OLOHUONEEN SISUSTUS SYKSYISEMMÄKSI

syyskuuta 05, 2024

Heissan, 

Syyskuun alku muistutti meitä siitä mitä on mahdollisesti tulossa. Pimeää, koleaa sekä ukkosta että sadetta. Mutta tämä viikko on näyttänyt myös parasta alkusyksyä. Lämmintä riittää ja aurinko paistaa. 
Pikku hiljaa alkaa koti ja syksy hiipimään sisustukseen ja monta päivää kävi mielessä ajatus, jossa syyssisustukseen haluan lisää ruskeata. Muutaman päivän maltoin ennen kun päätin vaihtaa valkoiset verhot, sohvatyynyt, viltit ja maton tummempiin.
Tämä on todella loistava tapa rentoutua. Tai siis oikeastaan itse rentoudun kun laitan kodin sisustusta uusiksi. Kaikki isot pinnat pysyy samoina, joten tekstiileillä on vuodenaikojen mukaan todella suuri merkitys. En osta uutta, paitsi kirppareilta joten pyörittelen kotona olevia sisustusjuttuja ja tekstiilejä. Pidän siitä että pääsääntöiseksi kaikki käy niin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen kuin keittiöönkin.
Olohuoneen sisustus syksyisemmäksi.
OLOHUONEEN SISUSTUS SYKSYISEMMÄKSI

Illat on selkeästi viilentyneet ja pimeys on tuonut mukaan kutomisen. Tällä kertaa yritän saada aikaiseksi villasukkia itselle ja ajattelin osaisinko tehdä kuviota. Sain aikaiseksi räsymatto kuviolliset sukat ja nyt teen itselleni tumppuja. Elokuvia ja sarjoja on tullut jo katseltua joten alkaa virallinen syksy saapua. Kynttilänjalkoja ja tuikkuja on jo valmiina ensimmäisiin tunnelmointiin.

Syyssävynä ruskea symboloi rauhaa ja turvallisuutta.

Syyssävynä ruskea on vain vieläkin niin mieleen joten mitään uutta ei ole tullut hankittua. Nämä Kirpparilta ostetut verhot ovat kyllä aika ihanan syksyiset. Vaihdan kaapista tekstiilit toisiin ja on kuin koti olisi hetken taas kuin uusi.
Ruskea symboloi rauhaa ja turvallisuutta. Se ei ole impulsiivinen tai energisoiva väri. Ruskea kuten beige ovat rauhoittavia värejä. Tämä auttaa rentoutumiseen ja keskittymiseen. Itse tarvitsen sitä ettei ympäristö käy päälle, tämä käy jos jokin rikkoo ympäristöä rumuudella tai kirkkailla väreillä.

Ektorp sohva olohuoneessa.

Tämä paksu villamatto on kyllä kaunein ja pehmein matto jonka tiedän ja parasta on kuinka täydellisesti se sopii meille. Pehmeys ja upea palloinen ulkonäkö yhdessä samassa paketissa. Vaikka oikeastaan koko sisustus on kierrätettyä, on kiva kun on jotain mitä on oikein suunniteltu meille. Vaikka tämä on arvontavoitto oli tämä pitkällä haavelistalla myös. Matto on kotimainen Flyincarpetin Flow villamatto. Linkki löytyy Flow villamatto beige

Olohuoneen syksyisempi sisustus.

Ruskeita lasipulloja on tullut myös aikoinaan löydettyä kirppiksiltä.

Ruskeat lasipullot.
Ruskeat lasipullot on kaikki kirppislöytöjä.

Lämmintä ja kaunista alkusyksyä sinulle!

Saatat Pitää Myös

0 comments