SISUSTUSTA & HYVÄÄ OLOA SYKSYYN

syyskuuta 09, 2024


 Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

SYKSY, kirpeä viilenevä ilma, pimeät tunnelmalliset yöt, kynttilät, lämmin viltti ja kuppi kuumaa ja hellalla tuoksuu hyvä ruoka. Kuulostaa hyvältä eikö?

Kauniin ja pitkän intiaanikesän jälkeen on aika siirtyä sisälle. Kun kesä on mennyt pitkälti vain pakollisten kotitöiden hoidossa; on nyt jo syytä käydä kodin kimppuun.
Itse aloitan kaiken sillä että kaikki tekstiilit lähtee pesun kautta vaihtoon ja aloitan pölyjen tamppaamisen ja kunnon rymsteerauksen ja siivouksen lattiasta kattoon ja kuten tänä vuonna ikkunoiden pesulla. Halusin saada kaiken pölyn ja tomun pois. 

Kynttilänjalat & kukka.

Tämän jälkeen on syytä katsella mitä voisi tarvita ja hankkia uutta tai sisustaa kotia syksyyn, nauttia hyvästä ruoasta ja nauttia pitkistä saunahetkistä ja kynttilän valosta.

*VEKE tarjoaa rakkaudesta kotiin, sohvista, sängyistä tai tuotteita terassille kaikkea millä koti herää eloon. Vekellä on todella suuri valikoima tuttuja brändejä ja myös Veken omia tuotemerkin tuotteita joita et saa muualta. On tyylisi ja värimaailmasi mikä vain löydät lempituotteesi helposti.


*NORDIC NEST tarjoaa yhden maailman suurimman verkkokaupan skandinaavisen sisustukseen kaikkea kattauksesta ajattomiin sisustustuotteisiin. Monia tuttuja brändejä ja nopealla aikataululla vaihtuvia tarjouksia.
Onhan kattaus yksi osa hyvää ruokaa. Kodissa syntyvät muistot ja hetket tekevät kodistasi juuri sinulle täydellisen.

Seuraavista tuotteista alennuksia: Maljakot jopa 40% Matot jopa 40% Pöytävalaisimet jopa 40 % nojatuolit enintään 25 % Lautaset enintään 50 % Julisteet enintään 70 % Lasit enintään 40 % Tarjoukset voimassa 29.9.2024 asti.


Nordic Nest.


*PAROLAN ROTTINKI tarjoaa kaikkea ihanaa nostalgista rottingista kotiin, terassille tai vaikka laiturille ja mökille. Minulla on jo vuosia vanha rottinkikeinu ja se on maailman paras paikka. Ekologinen ja ihanan lempeää sisustusta vuodesta toiseen. Rottinki ja juutti toimivat monessa kodissa ja sisustuksessa. 


Parolan rottinki.

*CELLBES tarjoaa kaikkea muotia sinulle aikuinen nainen. Pukeutuminen aikuisella iällä voi olla myös hauskaa kuin myös rohkeaa. 
Olipa kokosi mikä hyvänsä, muista olet upea.

Cellbes.

*Fiskars tarjoaa laadukkaat pihatyökalut syksyn puutarhapuuhiin. Lifestylebrändi jolla on todella paljon myös ruoanlaittoon tarvittavia laadukkaita paistinpannuja kuin myös muita keittiövälineitä. Onhan syksyn tullen kiva käyttää hieman enemmän aikaa ruoanlaittoon ja maustaa ja antaa hautua hyvin. Siinä missä hyvä ruoka on paljon mukavampaa valmistaa laadukkailla työvälineillä. On pihalla puutarhapuuhat kivaa kauniilla ja laadukkailla puutarhavälineillä. 
Onni kasvaa puutarhassa. Olen usein kuullut että onnellisemmat ovat puutarhaihmiset ja voin tuon allekirjoittaa itse. 

Fiskars ruoanlaittoon.


Fiskars Puutarhapuuhia.

*Luin Living tarjoaa laadukkaita skandinaavisia kylpyhuonetuotteita. Onhan tämä kahden ystävyksen perustama kodinsisustus ja lifestylebrändi. Kotimaisuus on iso plussa. Tuotteilla on Desing from Finland merkki. Harmoniset värit sopivat kauniiseen kotiin ja tuovat hiukan ylellisyyttä arkisiin asioihin. Saunan tai suihkun jälkeen on ihanaa kietoutua pehmeän saunatakin syleilyyn. Varsinkin pian kun alkaa takan lämmitys. Nautitaan syksystä.

Luin Living.

Luin Living.

Syysterkuin Marika

Saatat Pitää Myös

0 comments